VEELGESTELDE VRAGEN

Zijn jullie echt een fabriek?


Ja, wij zijn echt een fabriek die boxsprings en matrassen produceert. Geloof je het nog steeds niet? Kom dan gezellig langs bij ons. Krijgt u een kop koffie van ons en een rondleiding door onze leuke fabriek!
Wat als het comfort van het gekozen matras niet naar wens is?


U mag 90 dagen proefslapen. Is het matras niet naar wens? Dan kunt u de matras bij ons langs brengen en maken wij een andere voor u.
Zit er garantie op de artikelen?


Wij zijn aangesloten bij het WebWinkelKeur, dus u kunt veilig kopen bij ons. Op al onze artikelen ontvangt u tevens 5 jaar garantie. Het eerste jaar ontvangt u volledige garantie, daarna heeft u een afschrijving van 20% per jaar. Uw aankoopbon is uw garantiebewijs.
Uit welk land komen de producten?


Al onze producten komen uit Sluisjesdijk 26 in Rotterdam. Kom gerust langs om te zien hoe wij alles maken.
Wat zijn de montagekosten?


De montage kosten bedragen €49,99-. Bij de elektrische boxsprings is de montage €89,99-.
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?


Zodra u een bestelling heeft geplaatst nemen wij binnen 1 werkdag contact op via e-mail om een bezorgdatum en tijd af te spreken. Omdat, wij zelf produceren is de levertijd meestal 1 tot 10 dagen.
Zijn er bezorgkosten?


Bestellingen in Nederland leveren onze bezorgers geheel gratis vanaf €200. Voor de Wad-deneilanden en verder weg gelegen gebieden in Duitsland hanteren we extra kosten. Voor bestellingen onder de € 35,- die met de pakketdienst worden geleverd is dat € 6,95. Op de Waddeneilanden vindt géén montage plaats, met uitzondering van Texel.
Hoe kan ik bij de aflevering betalen?


U kunt per pin of contant betalen bij onze bezorgdienst.