top of page

OVER ONS

Eigentijdse, volledig handgemaakte bedden voor de ultieme slaapbeleving! Eurotras B.V. produceert al jarenlang Oer-Hollandse kwaliteitsmatrassen en Boxspring bedden. Deze Matrassen en Boxspring bedden vinden hun weg naar beddenwinkels, zieken-huizen, hotels, recreatie en de maritieme sector. Elke boxspring bed en matras wordt, speciaal voor de klant, met uiterste zorg geproduceerd.

​Slaap is van fundamenteel belang voor uw welzijn. Het selecteren van het juiste bed is één van de belangrijkste beslissingen die u zult nemen. Bij Powerboxspring maken we een bed speciaal voor u en uw partner. Ze worden op maat gemaakt in termen van comfort en stijl, zodat we ervoor zorgen dat dit belangrijkste meubelstuk er fantastisch uitziet, fantastisch aanvoelt en een perfecte slaap oplevert in een stijl die bij u past. 

dmfr-boxspring-harrow.jpg
Nothing but your wishes

CUSTOM CHOICE

YOUR OWN SIGNATURE

MAATWERK BIJ POWERBOXSPRING

Niets slaapt zo prettig als een handgemaakte boxspring bed van Eurotras B.V. In onze Powerboxspring Store is het mogelijk om uw favoriete boxspring geheel naar uw wens samen te stellen. Met uiterste precisie wordt de boxspring vervaardigd door onze specialisten die hun ziel in het vakmanschap leggen. Er kan o.a. een keuze gemaakt worden uit het uitgebreide kleurenpalet, een diversiteit aan stoffen en diverse maat uitvoeringen. De keuze in prijs- en kwaliteitsopbouw biedt iedereen de mogelijkheid een boxspring bed op maat te laten maken.

42935263_s.jpg
Wij Produceren Onder Andere

CUSTOM CHOICE

YOUR OWN SIGNATURE

  • Boxsprings

  • Elektrische boxsprings

  • Pocketvering matrassen

  • Binnenvering matrassen (Bonell)

  • Nasa matrassen

  • Koudschuim matrassen

  • Polyether matrassen

  • Matrastoppers

  • Specialties en maatwerk

Alle bedden worden volledig handgemaakt volgens klant specificaties. De missie van het hele productieteam - inclusief onze vijf nauwgezette naaisters - is, om elke klant het meest comfortabele en stijlvolle bed dat denkbaar is te bieden. We weten uit de eerste hand dat onze klanten op zoek zijn naar echt persoonlijke service. Bij Eurotras B.V. is die uitdrukking geen cliché. Stelt u zich eens de luxe voor van uw eigen beddenmaker, die uw bed vanaf de vloer creëert en - als hij er geheel tevreden over is - zijn naam met trots, als een artiest, op het etiket tekent. 

Naast onze flexibiliteit hebben wij ook de expertise in huis om, naast het produceren van standaardformaten en -producten, individueel maatwerk te kunnen produceren die naadloos aansluit op uw wensen.
Alles is bespreekbaar en dat al vanaf één enkel exemplaar
 Ook voor uw projecten bent u bij ons op het juiste adres
bottom of page